آموزش و طرز تهیه بورک ترکیه ای خوشمزه برای میان وعده

مجموعه :گوناگون


آموزش و طرز تهیه بورک ترکیه ای خوشمزه برای میان وعده

بورک ترکی, طرز تهیه بورک ترکیه ای

بورک یک میان وعده خوشمزه در کشور ترکیه است. بورک Börek در ترکیه بسیار محبوب است. این پیش غذا از خمیر نان یا شیرینی معروف به خمیر یوفکا و مواد مورد علاقه تهیه می شود.

آموزش تهیه بورک ترکیه

بسته به زمانی که می خواهید این غذا را درست کنید، مواد مورد علاقه را در خمیر می پیچانید و در روغن و یا در فر می پزند.

مردم ترکیه بیشتر برای صبحانه و یا عصرانه خمیر یوفکا، پنیر، سبزیجات و زیتون را در هم می کنند و یا برای وعده ناهار به آن کالباس، گوجه، زیتون، پنیر و فلفل دلمه می زنند و نوش جان می کنند.

گوشت مرغ، گوشت چرخ کرده گوساله، قارچ، اسفناج، تخم مرغ و … از مواد غذایی هستند که در بورک استفاده می شوند.

بورک یک غذای ساده و مقوی است و می توانید در وعده های مختلف این غذا را میل کنید و از آن لذت ببزید.

همچنین گوشت چرخ کرده گوساله، گوشت مرغ، اسفناج، قارچ، تخم مرغ و … از جمله مواد غذایی هستند که برای تهیه بورک از آنها استفاده می‌شود.

مواد لازم برای تهیه بورک ترکی 

  • سیب زمینی ۳ عدد
  • خمیر یوفکا به مقدار لازم
  • پیاز ۱ عدد
  • روغن زیتون به مقدار لازم
  • پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
  • زرده تخم مرغ ۱ عدد
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

همچنین بخوانید : طرز تهیه خورش داوود پاشا کشور ترکیه

طرز تهیه بورک ترکی خوشمزه

سیب زمینی ها را ابتدا بپزید، پیاز را خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید تا رنگ ان طلایی شود.

سپس سبب زمینی ها را بپزید و ریز خرد کنید ( یا رنده کنید ) و به پایز اضافه کنید، مقداری نمک و فلفل بزنید و بعد از کمی تفت دادن آن را از روی حرارت بردارید.
بعد از اینکه مواد را از روی حرارت برداشتید پنیرها را هم اضافه کنید و مقداری مخلوط کنید.

خمیرها را به نوبت باز کنید و روی خمیرها مقداری زرده بمالید سپس مقداری از مخلوط آماده داخل خمیر بریزید، لبه دیگر خمیر را برگردانید و برای اتصال لبه های خمیر مقدار زرده تخم مرغ بزنید زیرا زرده تخم مرغ مانند چسب عمل می کند.
کف سینی را چرب کنید سپس خمیرهای آماده را در کف قالب بچینید، سینی را در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه بپزید، بعد از آماده شدن بورک ها را با سس دلخواه سرو کنید.

می توانید درون ماهیتابه کمی روغن بریزید و دو طرف بورک را با حرارت کم و ملایم بپزید.

 

همچنین بخوانید : ۱۰ نوع از غذاهای خوشمزه در استانبول ترکیه

پاسخی بگذارید

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه

بیوگرافی هنرمندان

مسائل قبل از ازدواج