طرز پخت شامی تن ماهی

مجموعه :آشپزی


ماهی‌ها کلا جزء غذا‌های پر خاصیت به حساب می‌آیند، در این مطلب میخوایم بهتون دستور تهیه یه شامی متفاوت و جدید رو با تن ماهی یاد بدیم. اگر دوستدار تن ماهی هستید این دستور تهیه رو به هیچ عنوان از دست ندید.

روزنامه ایران – بیتا نظریان: ماهی ها کلا جزء غذاهای پر خاصیت به حساب می آیند، در این مطلب میخوایم بهتون دستور تهیه یه شامی متفاوت و جدید رو با تن ماهی یاد بدیم. اگر دوستدار تن ماهی هستید این دستور تهیه رو به هیچ عنوان از دست ندید.

مواد لازم:

  • ۲ عدد سیب‌زمینی متوسط
  • یک قوطی تن ماهی
  • ۳ عدد تخم مرغ
  • ۳ساقه پیازچه
  • ۲ قاشق سوپ خوری ریحان خردشده
  • یک حبه سیر
  • نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
  • آرد یا پودر سوخاری به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم

شامی تن ماهی

طرز تهیه:

۱٫ سیب‌زمینی‌ها را بپزید و درظرفی رنده کنید اما دقت کنید نباید سیب‌زمینی‌ها به صورت پوره نرم شود.

۲٫ روغن تن ماهی را کاملاً بگیرید و گوشت آن را باچنگال له کنید.

۳٫ تن ماهی را به سیب‌زمینی اضافه کنید.همه سبزیجات شامل پیازچه و ریحان خرد شده را به مخلوط سیب‌زمینی و تن ماهی بیفزایید. 

۴٫ تخم مرغ، سیر له شده، نمک، فلفل و زردچوبه را به مخلوط شامی تن ماهی اضافه کنید و با چنگال مخلوط را هم بزنید تا مواد یکدست شود.

۵٫ از مواد به اندازه یک گلوله بردارید و با دست آن را پهن کنید به طوری که شکل دایره‌ای به ضخامت ۲ سانتیمتر بگیرد.

۶٫ دو طرف شامی تن ماهی را با آرد یا پودر سوخاری بپوشانید و در روغن سرخ کنید.

نکته: برای اینکه سیب‌زمینی به شکل پوره در نیاید صبر کنید تا خنک شود سپس آن را رنده کنید.

پاسخی بگذارید

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه

بیوگرافی هنرمندان

مسائل قبل از ازدواج