موس قهوه، دسری مخصوص دوست‌داران قهوه

مجموعه :آشپزی


موس قهوه یک دسر خوشمزه و مجلسی است که با قهوه تهیه میشود.
ماهنامه کیک و شیرینی: موس قهوه یک دسر خوشمزه و مجلسی است که با قهوه تهیه میشود.

مواد لازم:

  • پودر ژلاتین: ۲ قاشق چای خوری
  • قهوه غلیظ (دم کشیده): یک پیمانه
  • تخم مرغ (زرده و سفیده جداشده): ۲ عدد
  • شکر: ۶ قاشق سوپ خوری
  • خامه فرم گرفته: ۲۰۰ میلی لیتر + یک چهارم پیمانه برای تزیین
  • دانه انار: برای تزیین
  • برگ نعناع: برای تزیین (در صورت تمایل)
 
 موس قهوه
طرز تهیه:
۱٫ پودر ژلاتین را به قهوه غلیظ دم کشیده و کاملا خنک شده اضافه کرده و حدود ۱۰ دقیقه کنار بگذارید و سپس هم بزنید تا پودر ژلاتین کاملا حل شود.
۲٫ زرده های تخم مرغ و شکر را در ظرف مناسبی آنقدر بزنید تا سبک و خامه ای شوند.
 
۳٫ مخلوط قهوه و پودر ژلاتین را اضافه و مخلوط کنید.
۴٫ سفیده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه آنقدر بزنید تا پف کند و سپس به مواد اضافه و مخلوط کنید.
 
۵٫ دویست میلی لیتر خامه گرفته را به مواد اضافه و مخلوط کنید.
 
۶٫ موس را در ظرف های سرو بریزید و حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید.
 
۷٫ روی موس ها را با خام فرم گرفته، دانه انار و برگ نعناع تزیین کنید.

نکته:

برای تهیه قهوه غلیظ دم کشیده، سه قاشق سوپ خوری پودر قهوه را به همراه یک پیمانه آب سرد روی حرارت ملایم قرار دهید و قبل از این که آب شروع به جوشیدن کند، ظرف را از روی حرارت بردارید.

پاسخی بگذارید

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه

بیوگرافی هنرمندان

مسائل قبل از ازدواج