طرز تهیه کوفته شویدباقلا

مجموعه :آشپزی


کوفته شویدباقلا یکی از غذا‌های خوشمزه محلی ایران است که طرز تهیه آن را در این مطلب آموزش خواهیم داد.

وب سایت نمناک: کوفته شویدباقلا یکی از غذاهای خوشمزه محلی ایران است که طرز تهیه آن را در این مطلب  آموزش خواهیم داد. همراه ما باشید.

مواد لازم :

  • برنج:یک لیوان
  • شوید خرد شده:۱۰۰ گرم
  • پیاز:۲ عدد
  • تخم مرغ:۳ عدد
  • گوشت چرخ شده:۳۵۰ گرم
  • زرد چوبه نمک و فلفل:به میزان لازم
  • باقلا:یک پیمانه
  • آبلیمو:۲ قاشق غذاخوری
  • روغن:به میزان لازم

طرز تهیه کوفته شویدباقلاطرز تهیه :

  1. ابتدا برنج و باقلا را جداگانه نیم پز کرده و آبکش کنید. اگر از شوید خشک استفاده می کنید. چهار قاشق کفایت می کند. اگر شوید تازه بود تقریبا یک لیوان می شود.
  2. برنج نیم پز و باقلا و شوید را با نمک و فلفل و زردچوبه و نصف پیاز رنده شده را در ظرفی بریزید و تخم مرغ ها را یکی یکی شکسته و به همراه گوشت چرخ کرده به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید.
  3. بقیه پیاز ها را خرد و در روغن سرخ کنید و نمک و فلفل و زردچوبه بریزید و سه لیوان آب اضافه کرده و بگذارید جوش بیاید.
  4. از مواد کوفته به اندازه یک نارنگی برداشته و آن را در دست گلوله کنید و داخل آب در حال جوش بیندازید. همه مواد را به همین ترتیب آماده کنید و بگذارید با حرارت ملایم کوفته ها پخته شود.
  5. در نهایت آبلیمو را اضافه کنید و وقتی آب آن تبخیر و کوفته ها پخته شد، در ظرف مناسبی کشیده و با نان سنگک تازه از مهمانان خود و اعضای خانواده پذیرایی کنید.

نکات تکمیلی در مورد کوفته شویدباقلا

  • کوفته شویدباقلا جزو دلمه و کوفته میباشد
  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۵ دقیقه میباشد .
  • کوفته شویدباقلا را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
  • همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

پاسخی بگذارید

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه

بیوگرافی هنرمندان

مسائل قبل از ازدواج