طرز تهیه تافی‌های خوشمزه

مجموعه :آشپزی


اگر می‌خواهید تافی‌های خوشمزه و رنگی را خودتان در منزل تهیه کنید، حتما این ویدیو را ببینید. برای تهیه تافی نیاز به شربت ذرت هم دارید، در این مطلب هردو دستور تهیه رو براتون توضیح دادیم.

برترین ها: اگر می‌خواهید تافی‌های خوشمزه و رنگی را خودتان در منزل تهیه کنید، حتما این ویدیو را ببینید. برای تهیه تافی نیاز به شربت ذرت هم دارید، در این مطلب هردو دستور تهیه رو براتون توضیح دادیم.

مواد لازم برای تهیه کورن سیروپ یا شربت ذرت:

  • بلال شیری ۴ عدد
  • شکر ۹۰۰ گرم
  • آب ۵ لیوان
  • نمک ۲ ق چای‌خوری
  • اسانس وانیل ۲ یا ۳ قطره

طرز تهیه کورن سیروپ یا شربت ذرت:

۱٫ شیر بلال‌ها را پوست کنده و تمام نخ‌های روی آن‌ها را جدا کنید.

۲٫ بلال‌ها را به قسمت‌های ۲/۵ سانتی برش بزنید و همه را داخل یک قابلمه چیده، روی آن‌ها را پر از آب کنید و اجازه دهید به‌جوش بیاید.

۳٫ وقتی جوش آمد، حرارت را کم کنید و کمی صبر کنید تا بلال‌ها پخته شده و نصف آب آن‌ها تبخیر شود.

۴٫ حالا بلال‌های پخته‌شده را داخل صافی قرار داده و با فشار روی بلال‌ها، عصاره آن‌ها را خارج کنید.

۵٫ دوباره این آب و عصاره را روی حرارت قرار دهید و به آن شکر و نمک اضافه کرده، همراه با اسانس وانیل روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکر حل شود و بجوشد.

۶٫ حرارت را کم کنید و اجازه دهید حدود ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت شربت بجوشد و غلیظ شود.

۷٫ آن را کنار بگذارید تا خنک شود و بعد آن را داخل شیشه تمیز در بسته ریخته، داخل یخچال و یا در دمای محیط نگهداری کنید.

نکته:

  • توجه کنید که عصاره ذرت باید از دانه‌های ذرت گرفته شود و نه از ساقه‌ها.
  • بلال‌های سفت شیره نداشته و مناسب این کار نیستند.
  • بهتر است به جای اسانس وانیل از یک عدد لوبیای وانیل استفاده کنید.

طرز تهیه تافی

در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.
طرز تهیه تافی خوشمزه

پاسخی بگذارید

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه

بیوگرافی هنرمندان

مسائل قبل از ازدواج