شیرینی‌هایی به شکل اهرام ثلاثه!

مجموعه :آشپزی


ین شیرینی در ظرف دردار و یخچال به مدت ۱۵ روز قابل استفاده است.

مجله سرآشپز: این شیرینی در ظرف دردار و یخچال به مدت ۱۵ روز قابل استفاده است.

مواد مورد نیاز

  • آرد (الک شده) ۱۷۵ گرم
    ترافل قهوه ای: سه چهارم پیمانه
    کره (نرم شده): دو سوم پیمانه
    شکر: یک دوم پیمانه
    پودر کاکائو (الک شده): یک چهارم پیمانه
    بیکینگ پودر: یک چهارم قاشق چایخوری
    نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
    تخم مرغ: یک عدد (۶۵ گرم)
    وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
    روغن مایع: به میزان لازم
    شکلات تخته ای: ۳۰۰ گرم

شیرینی مصری

روش پخت

  1. کره را با همزن برقی به مدت یک دقیقه بزنید تا نرم شود.
  2. بعد شکر، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و نمک را به آن اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط شود.
  3. تخم مرغ و وانیل را به مواد افزوده و هم بزنید، بعد آرد را به تدریج به آن افزوده و با دست مخلوط کنید تا به صورت خمیر در آید.
  4. سپس آن را داخل کیسه نایلونی گذاشته و به مدت ۶۰ دقیقه درون یخچال بگذارید تا استراحت کند.
  5. از خمیر به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته و به صورت توپ در آورید. بعد آن را درون ترافل قهوه ای غلتانده و روی سینی فر که از قبل با مقداری روغن مایع چرب شده قرار دهید و مرکز آن را با انگشت دست گود کنید. (این کار را تکرار کنید تا خمیر تمام شود.)
  6. سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم شده حدود ۱۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد.
  7. برای تهیه شکلات هرمی؛ شکلات تخته ای را همراه با مقداری روغن مایع به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش) ذوب کرده و درون قالب هرمی شکل که از قبل با مقداری روغن چرب شده بریزید.
  8. بعد آن را در یخچال بگذارید تا سفت شود.
  9. شکلات آماده شده را در مرکز شیرینی پخته شده بگذارید.

پاسخی بگذارید

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه

بیوگرافی هنرمندان

مسائل قبل از ازدواج