طرز تهیه نان کندو عسل

مجموعه :آشپزی


نان کندو عسل یک عصرونه خیلی خوشمزه است که بافت بسیار نرم و لطیفی داره و کاملا پوک و سبکه. دلیل اینکه اسمش رو کندو عسل گذاشتن به خاطره ظاهرشه، در اصل با پنیر خامه ای پر میشه و بعد از پخت روش عسل میریزن.

وب‌سایت دونفره: نان کندو عسل یک عصرونه خیلی خوشمزه است که بافت بسیار نرم و لطیفی داره و کاملا پوک و سبکه. دلیل اینکه اسمش رو کندو عسل گذاشتن به خاطره ظاهرشه، در اصل با پنیر خامه ای پر میشه و بعد از پخت روش عسل میریزن.

خمیرش راحت تهیه میشه و وسط اون رو میتونید با هر چیزی که دوست دارید پر کنید مثل شکلات صبحانه، کره بادام زمینی و حتی میتونید داخلش را با مواد گوشتی پر کرده و به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی اون رو سرو کنید.

طرز تهیه نان کندو عسل

مواد لازم

  • آرد ۲٫۵ پیمانه
  • خمیر مایه فوری ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر ۲ قاشق غذاخوری
  • شیرخشک ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک ۱ قاشق چای خوری
  • روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
  • آب ولرم یک پیمانه
  • پنیر خامه ای
  • گردو
  • زرده تخم مرغ
  • کنجد

طرز تهیه نان کندو عسل
مراحل تهیه

۱٫ همه ی مواد خشک رو توی کاسه ریخته و با هم مخلوط میکنیم.

طرز تهیه نان کندو عسل

۲٫ وسط مواد رو کمی گود کرده و روغن رو اضافه میکنیم.

طرز تهیه نان کندو عسل

۳٫ آب رو هم اضافه میکنیم. برای خوب پف کردن خمیر دمای آب خیلی مهمه نباید خیلی داغ و یا خیلی سرد باشه.

طرز تهیه نان کندو عسل

۴٫ مواد رو خوب ورز میدیم تا خمیر یکدست و لطیفی داشته باشیم که به دست نچسبه.

طرز تهیه نان کندو عسل

۵٫ حالا روی خمیر رو می پوشونیم و در دمای محیط به مدت یک ساعت استراحت میدیم.

طرز تهیه نان کندو عسل

۶٫ خمیر نان رو به دایره های هم اندازه تقسیم میکنیم. هر کدوم از دایره ها رو برداشته و کف دستتون پهنش کنید یک تکه پنیر و گردو روی اون قرار بدید و لبه های اون رو روی هم بیارید و گردش کنید.

طرز تهیه نان کندو عسل

۷٫ نان ها رو با فاصله کنار هم بچینید چون پف میکنن و فضای خالی بین اون ها پوشیده میشه. بهتره که یک قالب گرد رو انتخاب کنید و کف اون رو کاغذ روغنی بندازید.

طرز تهیه نان کندو عسل

۸٫ به نان ها مجددا به مدت ده دقیقه استراحت میدیم و بعد از آن با برس روی اون ها رو زرده تخم مرغ میزنیم.

طرز تهیه نان کندو عسل

۹٫ اگه دوست داشتید کمی هم کنجد روی اون ها بپاشید.

طرز تهیه نان کندو عسل

۱۰٫ حالا نان ها رو توی فری که از قبل گرم شده به مدت یک ربع با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار میدیم تا کاملا پخته بشن و روی اون ها کمی طلایی بشه. بعد از اینکه اون ها رو از فر خارج کردید میتونید روی اون ها رو عسل بریزید و گرم سرو کنید.

طرز تهیه نان کندو عسل

پاسخی بگذارید

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه

بیوگرافی هنرمندان

مسائل قبل از ازدواج