سالاد بادمجان کبابی و نخود

مجموعه :آشپزی


این سالاد ترکیبی از طعم حمص (هوموس) و باباقانوش را با ظاهر سالاد دارد. سس سالاد را می توانید به همراه سایر غذاهای کبابی هم میل کنید.
وب سایت آشپزباشی: سالاد بادمجان کبابی و نخود از مجموعه دستورغذایی های آنا اولسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این سالاد ترکیبی از طعم حمص (هوموس) و باباقانوش را با ظاهر سالاد دارد. سس سالاد را می توانید به همراه سایر غذاهای کبابی هم میل کنید.
 
مواد لازم:

  •     آبلیمو:  ۳ قاشق غذاخوری
  •     ارده:  ۲ قاشق غذاخوری
  •     آب : ۲ قاشق غذاخوری
  •     روغن زیتون:  ۲ قاشق غذاخوری
  •     سیر:  ۱ حبه
  •     نمک: به میزان لازم
  •     فلفل سیاه:  به میزان لازم
  •     بادمجان:  ۱ عدد متوسط
  •     فلفل دلمه ای قرمز:  ۱ عدد
  •     پیازچه:  ۲ عدد
  •     نخود: ۵۵۰ گرم

سالاد بادمجان کبابی و نخود
 

طرز تهیه:
 
۱-برای تهیه ی سس سالاد، آبلیمو، ارده، آب، روغن زیتون و سیر خرد شده را با هم ترکیب کنید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید.
 
۲-گریل فر را روشن کرده و بادمجان ها را در آن برای حدود ۳ دقیقه از هر طرف کبابی کنید. آن ها را از گریل خارج کنید و از وسط نصف کنید.
 
۳- بادمجان ها را به همراه چند قاشق سس در کاسه ای ریخته و کنار بگذارید تا خنک شوند.
 
۴-فلفل دلمه ای، پیازچه، نخود پخته و بقیه سس را اضافه کرده و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.
 

۵-به سالاد کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و آن را تا زمان سرو در یخچال بگذارید.
 
نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد بادمجان کبابی و نخود:

۱– سیر را پوست گرفته و ریز خرد کنید.

۲– بادمجان ها را به شکل حلقه هایی با پهنای یک و نیم سانتی متر برش دهید.
 

۳– فلفل دلمه ای را خرد کنید.
۴– پیازچه را حلقه حلقه کنید.
۵– از نخود پخته استفاده کنید. قبل از استفاده آن را آبکش کرده و خشک کنید.

پاسخی بگذارید

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه

بیوگرافی هنرمندان

مسائل قبل از ازدواج