طرز تهیه فیش برگر فست فود سالم خانگی

مجموعه :گوناگون


طرز تهیه فیش برگر فست فود سالم خانگی

فیش برگر

ماهی را پس از خرید بهتر است سریع مصرف کنید البته می توان ماهی را تا ۲ ماه در فریزر نگهداری کرد. بهتر است جای اینکه ماهی را سرخ کنید به روشی دیگر و متفاوت آن را تهیه کنید تا طعم جدیدی را تجربه کنید. برگر ماهی بهترین انتخاب برای شما است و بچه ها هم عاشق طعم فیش برگر خواهند شد.

 

مواد لازم برای فیش برگر برای ۴ نفر :

فلیه قزل آلا ۲۰۰ گرم / شیر ۲۰۰ میلی لیتر / پیازچه ساطوری / سیب زمینی آب پز ۲۰۰ گرم / سس مایونز یک قاشق چایخوری / تخم مرغ ۱ عدد /پودر نان خشک ۲۵ گرم / آرد ذرت یا آرد سفید ۴ قاشق غذاخوری / نمک و فلفل سفید به مقدار لازم / روغن مایع به مقدار لازم

 

طرز تهیه فیش برگر :

ماهی را به همراه پیازچه به مدت ۵ تا ۶ دقیقه در شیر بجوشانید، سپس ماهی را آبکش کنید و پیازچه هم نگه دارد. ماهی را با چنگال خرد کنید، سیب زمینی را هم پوره کنید، تخم مرغ را خوب بهم بزنید و سپس پودر نان، سس مایونز و ماهی خرد شده را به ان اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در آخر هم به مواد نمک و فلفل بزنید.

مایه را به شکل چهار برگر در آورید و درون آرد بغلتانید و حدود ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. روغن را داغ کنید و فیش برگرها را حدود ۱۰ دقیقه درون ان سرخ کنید. روغن ماهی را با حوله کاغذی و با نان همبرگری می تونید سرو کنید و از طعمش لذت ببرید.

» همچنین بخوانید :

طرز تهیه همبرگر با مایکروفر

طرز تهیه همبرگر شکم پر ساندویچ خوشمزه خانگی

پاسخی بگذارید

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه

بیوگرافی هنرمندان

مسائل قبل از ازدواج