طرز تهیه املت مارچوبه

مجموعه :آشپزی


مارچوبه یکی از سبزیجات غنی از مواد مفید برای بدن ماست. مارچوبه حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی مختلف و همچنین فولات، آهن، مس ، کلسیم، پروتئین و فیبر هم هست.

وب سایت دونفره: مارچوبه یکی از سبزیجات غنی از مواد مفید برای بدن ماست. مارچوبه حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی مختلف و همچنین فولات، آهن، مس ، کلسیم، پروتئین و فیبر هم هست. مارچوبه رو میشه به صورت گریل، پخته و آب پز در کنار غذاهای دیگه میل کرد و به نظر من یکی از خوشمزه ترین حالت هاش درست کردن املتشه که در این مطلب طرز تهیه اش رو براتون آماده کردم.

مواد لازم :

  • ۷ الی ۸ عدد مارچوبه
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۷ الی ۸ عدد گوجه گیلاسی
  • ۲۰ گرم کره
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه املت مارچوبه
مراحل تهیه:

  1. برای تهیه این املت خوشمزه ابتدا باید قسمت انتهایی مارچوبه ها رو اگه زمخت و سفت هستن جدا کنیم
  2. حالا مارچوبه هارو خورد میکنیم.
  3. بعد کره، مارچوبه های خورد شده و کمی نمک رو داخل یه ماهیتابه میریزیم و تفتشون میدیم.
  4. بعد از حدود ده دقیقه الی یک ربع مارچوبه ها سرخ شده و نرم میشن پش از ماهیتابه درشون میاریم.
  5. حالا گوجه گیلاسی هایی رو که از وسط به دو نیم تقسیم کردیم رو داخل همون ماهیتابه ریخته و کمی نمک هم روشون میپاشیم و اجازه میدین که کمی سرخ بشن.
  6. گوجه ها رو بمیگردونیم تا هر دو طرفشون سرخ بشه.
  7. حالا داخل یه کاسه تخم مرغ ها رو با کمی نمک و فلفل هم میزنیم تا از لختی دربیان و یکنواخت بشن.
  8. بعد مخلوط تخم مرغ رو داخل ماهیتابه میریزیم.
  9. مارچوبه های سرخ شده رو هم اضافه میکنیم.
  10. حالا در ماهیتابه رو میبندیم تا تخم مرغمون خودش رو بگیره و سفت بشه.
  11. در نهایت املت خوشمزه ما حاضره و میتونه به صبحونه یا عصرونه مفید و خوشمزه باشه … نوش جان

پاسخی بگذارید

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه

بیوگرافی هنرمندان

مسائل قبل از ازدواج