دستور تهیه موکا کاپ

مجموعه :آشپزی


اگر میخواهید در منزل و با کمترین هزینه موکا کاپ خوشمزه تهیه کنید این مطلب را بخوانید.

ماهنامه کیک و شیرینی: اگر میخواهید در منزل و با کمترین هزینه موکا کاپ خوشمزه تهیه کنید این مطلب را بخوانید.

مواد لازم:

  • شکلات (ذوب شده): ۲۵۰ گرم
  • لیوان طلقی: ۶ عدد
  • کیک کره ای (پودر شده): ۱۵۰ گرم
  • میوه کمپوت شده (خردشده): ۱۰۰ گرم
  • قهوه (رقیق شده): یک قاشق سوپ خوری
  • خامه قنادی: ۲۰۰ گرم
  • شکلات سیاه: ۲۰۰ گرم

موکا کاپ

طرز تهیه:

  1. شکلات ذوب شده را داخل لیوان ریخته و در دست بچرخانید تا تمام محیط داخلی لیوان را پوشش دهید.
  2. لیوان را برگردانید تا اضافه های شکلات از آن خارج شود و لبه لیوان را صاف کنید و در یخچال قرار دهید تا شکلات ببندد.
  3. از یخچال خارج کرده و مجددا این کار را تکرار کنید و در یخچال قرار دهید.
  4. بعد از فرم گیری کامل شکلات لیوان ها را از یخچال خارج کرده و به مدت ۵ دقیقه در فریزر قرار دهید.
  5. سپس از فریزر خارج کنید و روی میز برگردانید تا لیوان طلقی از شکلات جدا شده و لیوان های شکلاتی شما آماده شود.
  6. هم اکنون لیوان های شما آماده است و می توانید با انواع کرم ها، موس ها و یا بستنی پرکرده و استفاده کنید.
  7. کیک کره ای پودر شده را با میوه مخلوط کرده تا نیمه لیوان را پر کنید.
  8. خامه قنادی را روی حرارت بجوشانید شکلات سیاه را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید و هم بزنید تا شکلات حل شود.
  9. قهوه رقیق را اضافه کنید و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.
  10. سپس با استفاده از همزن برقی با دور کند آن را فرم داده و داخل قیف بریزید و داخل لیوان را پر کنید.
  11. به این ترتیب موکا کاپ آماده مصرف می باشد.
  12. دقت کنید لیوان های شکلاتی را می توانید برای مدت طولانی در یخچال نگهداری کنید ولی در صورت پرشدن با مواد فوق فقط ۲ روز در یخچال قابل نگهداری می باشد.

پاسخی بگذارید

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه

بیوگرافی هنرمندان

مسائل قبل از ازدواج