کیک گلابی برگردان؛ دسری شیک و خاص

مجموعه :آشپزی


کیک گلابی برگردان از آن دسته کیک‌های خوشمزه و با ظاهری فوق العاده است که میتوانید به راحتی تهیه کرده و در میهمانی‌ها سرو کنید.

ماهنامه کیک و شیرینی: کیک گلابی برگردان از آن دسته کیک‌های خوشمزه و با ظاهری فوق العاده است که میتوانید به راحتی تهیه کرده و در میهمانی‌ها سرو کنید.

مواد لازم:

  • شکر قهوه ای: ۱۱۰ گرم
    کره: ۲۸ گرم
    گلابی خرد شده: ۳۳۸ گرم
    شکر: ۱۳۳ گرم
    تخم مرغ: ۱۰۰ گرم
    وانیل: ۴ گرم
    آرد: ۱۵۶ گرم

کیک گلابی برگردان

طرز تهیه:

  1. فر را بر روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۶۰ درجه فارنهایت روشن می کنیم.
  2. داخل قالب کاغذ روغنی می اندازیم و کمی آرد روی کاغذ می ریزیم.
  3. شکر قهوه ای و کره خرد شده را داخل ماهیتابه روی حرارت حدود ۵ دقیقه بگذارید تا کره آب شود، بعد آن را از روی حرارت بردارید.
  4. گلابی ها را نازک برش داده کنار هم و نزدیک به هم داخل قالب بچینید.
  5. درون کاسه همزن کره و شکر را ۳ تا ۴ دقیقه به سرعت متوسط بزنید تا کرمی شود.
  6. بعد دانه دانه تخم مرغ ها و بعد وانیل را اضافه کنید.
  7. درون یک کاسه دیگر آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کنید و با سرعت کم بزنید.
  8. بعد آرد را به مواد کره ای اضافه کنید.
  9. داخل قالب، اول گلابی، سپس شکر قهوه ای و کره ذوب شده، سپس مواد آماده شده را می ریزیم.
  10. همه مواد را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر می گذاریم.

پاسخی بگذارید

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه

بیوگرافی هنرمندان

مسائل قبل از ازدواج