طرز تهیه کوکی جو پرک با تزئین گیلاسی

مجموعه :آشپزی


کوکی دسری خوشمزه و محبوب بچه هاست که انواع مختلفی دارد در این مطلب طرز تهیه کوکی با جوپرک و گیلاس را به شما آموزش میدهیم. امیدواریم که لذت ببرید.

ماهنامه کیک و شیرینی: کوکی دسری خوشمزه و محبوب بچه هاست که انواع مختلفی دارد در این مطلب طرز تهیه کوکی با جوپرک و گیلاس را به شما آموزش میدهیم. امیدواریم که لذت ببرید.

مواد لازم:

  • کره: ۶۰ گرم
    شکر: ۶۰ گرم
    تخم مرغ: یک عدد
    وانیلین: یک چهارم قاشق چای خوری
    آرد: ۱۱۵ گرم
    جوپرک: به مقدار لازم
    گیلاس: تعدادی

کوکی های گیلاس و جوپرک (Cherry & Oats Cookies)

طرز تهیه:

  1. کره و شکر را با همزن بزنید تا صاف و سبک شود.
  2. سپس تخم مرغ و وانیلین را بیفزایید و هم بزنید تا رنگ مایه روشن شود.
  3. بعد آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدستی بدست آورید.
  4. از خمیر به اندازه یک قاشق چای خوری برداشته در دست گرد کرده.
  5. در جوپرک بغلتانید و در سینی چرب شده بچینید.
  6. کوکی ها را در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۲۵ دقیقه بپزید.
  7. بعد از پخت و خنک شدن روی هر کدام یک گیلاس بگذارید.

پاسخی بگذارید

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه

بیوگرافی هنرمندان

مسائل قبل از ازدواج