چگونه روغن خراطین اصلی را تشخیص دهیم؟ (روش ساخت روغن خراطین)

مجموعه :گوناگون


چگونه روغن خراطین اصلی را تشخیص دهیم؟ (روش ساخت روغن خراطین)

چگونه روغن خراطین اصلی را تشخیص دهیم؟ (روش ساخت روغن خراطین)

روش تهیه روغن خراطین اصل و نحوه شناسایی آن

روغن خراطین بتازگی بسیار معروف شده است و در محصولات آرایشی و بهداشتی مانند جوان کننده های پوست استفاده می شود. اما باید فقط از روغن خراطین اصلی استفاده کرد و از نمونه های تقلبی آن به هیچ وجه در هیچ کدام از نقاط بدن استفاده نکرد. روغن خراطین بویی تند دارد و رنگ اخرایی دارد و به حالت روغنی و مایع است.

این روغن طبی از گذشته تا به حال مورد استفاده قرار میگرفته و اولین بار ابن سینا آن را کشف کرد. روغن خراطین در اصل روغن کرم خاکی است که از نوعی کرم خاکی تهیه می شود. از روغن خراطین به منظور بزرگ کردن سینه، باسن، چاق کردن صورت، جوان کردن پوست، برزگ کردن آلت تناسلی مردان، حجم دهی به عضلات و … استفاده می شود. با توجه به اینکه این روغن را باید روی اندام های حساس بدن استفاده کرد، پس باید روغن اصل را استفاده کنیم و نمونه های اصل را از تقلبی تشخیص دهیم. در این نوشتار به شما در مورد روش های تشخیص روغن خراطین اصل و روش تهیه آن می گوییم.

روش‌های تشخیص روغن خراطین اصل

روغن خراطین اصلی از کرم خاکی به روش سنتی و صنعتی تهیه می شود و بهترین نوع آن، نوعی است که خراطین ان بالاترین مقدار ممکن است. اگر از روغن تقلبی استفاده کنید، ممکن است دچار عوارض شوید که باید به همین علت بتوانید نوع اصل آن را تشخیص دهید.
روش های تشخیص روغن خراطین اصل عبارتند از :
  • ماده: ماده اصلی روغن خراطین، کرم خراطین یا همان کرم خاکی ایزینیا فوتیدا است که امروزه طی فرایندی خاص و با کمک تجهیزات پیشرفته، ترکیبات و عناصر خود را وارد روغن‌های پایه می‌نماید.
  • رنگ: روغن خراطین اصل خرمایی یا قهوه‌ای مایل به تیره است که به مرور بر اثر ته نشین شدن ذرات معلق خراطین، رنگ این روغن زرد می‌شود.
  • بو: روغن خراطین اصل  بویی گرم و نسبتا تند دارد.
  • حالت: روغن خراطین اصل به‌صورت روغنی و مایع است و به هیچ عنوان سفت و جامد نیست. بنابراین از خرید روغنی که بصورت کِرِم و جامد و در بسته‌های تیره رنگ است، خودداری فرمائید.

هنگام مالیدن روغن خراطین اصلی به بدن، شما احساس گرمی در بدن می کنید و اصلا نباید اندام شما به صورت غیرطبیعی و خیلی فوری پف کند. اگر اینطور باشد روغن شما تقلبی است و مواد شیمایی کورتون دار دارد که باعث پف شدن موقت می شود و خیلی عوارض دارد.

بر اساس توصیه پزشکان متخصص طب سنتی، با توجه به اینکه بیشتر مردم تخصص شناسایی و تشخیص روغن خراطین اصل را ندارند و رنگ و بوی مشابه را هم می‌شود به صورت تقلبی ایجاد کرد، افراد می‌توانند با مراجعه به داروخانه‌های دانشگاه و کلینیک‌های طب سنتی روغن خراطین را با اطمینان تهیه کنند. برای اشنایی با مهمترین خواص روغن خراطین و تجربه مصرف کنندگان مطالعه مطلب زیر را پیشنهاد میکنیم.

 

چگونه روغن خراطین به دست آوریم؟

طرز تهیه روغن خراطین خانگی

ترکیبات لازم: کرم خراطین ۱ واحد، روغن زیتون ۲ واحد

کرم خراطین را ار محل فروش مطمئن بخری و یا خودتان پرورش دهید. سپس کرم را بردارید و معده اش را تخلیه کنید و سپس نیم کوب کنید. یک واحد از کرم نیمکوب شده را با ۲ واحد روغن زیتون مخلوط کنید و در نور آفتاب قرار دهید. هر چند روز یک بار روغن و کرم ها را هم بزنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند. بعد از ۱۵ روز روغن را صاف کنید.

سایر ویژگی‌های روغن خراطین اصل

نام علمی کرمی که برای تهیه روغن خراطین مورد استفاده قرار میگیرد، آیزینیا فوتیدا می باشد که به زبان فارسی یعنی کرم قرمز خاکی حلقوی می باشد و در سطح بین المللی به کرم قرمز کالیفرنایی معروف است. اولین بار ابن سینا از این کرم خاکی روغنی که با ترکیب روغن زیتون و کنجد بود برای درمان بعضی از بیماری ها استفاده کرد. این کرم هر هفته تولید مثل می کند و بیش از ۷۰ دردصد پروتئین دارد که حتی از گوشت قرمز هم بهتر است و مقدار امگا ۳ آن نیز زیاد است که یکی از ارزشمندترین مواد غذایی است.

در سال ۱۹۸۵ شرکت آرایشی بهداشتی داو استفاده از این کرم خاکی و روغن استخراج شده از آن را در محصولات خود آغاز نمود و اولین سری محصولات با ویژگی جوان کننده پوست در سال ۱۹۸۷ به بازار عرضه شد.
این روغن دارای ۷۰ درصد پروتئین و ترکیبات امگا ۳، امگا ۶، امگا ۹ و مواد مغذی فراوان است. همچنین ویتامین‌های موجود در روغن خراطین اصل شامل ریبوفلاوین، پانتونیک اسید، تیامین، پیریدوکسین، ویتامین ب ۱۲، اسید فولیک و بیوتین است که تاثیر به سزایی در غذا رسانی به بافت‌های پوستی و تولید کلاژن دارد.
همچنین این روغن دارای خواص متفاوتی نظیر اثرات آنتی اکسیدانی و محرک رشد سلولی است و استفاده از آن باعث بازسازی اپی تلیوم و افزایش سنتز برخی فاکتور‌های رشد می‌شود. در مکانیسم این محصول می‌توان افزایش مقدار کلاژن و آرایش منظم‌تر رشته‌های کلاژنی، تکثیر فیبروبلاستی، تحریک روند رگزایی و کاهش تعداد سلول‌های آماس را نام برد. هم اکنون نیز بیشتر شرکت‌های پیشتاز صنعت تولید مواد آرایشی، از این روغن برای تولید انواع صابون و کرم استفاده می‌کنند. علاوه بر این فضولات این کرم کودی بنام ورمی کمپوست با خواص منحصر بفردی تولید می‌کند.

پاسخی بگذارید

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه

بیوگرافی هنرمندان

مسائل قبل از ازدواج