تا به حال کباب کوبیده دو رنگ خورده اید؟!

مجموعه :آشپزی


ترکیب گوشت مرغ و گوشت گوساله و گوسفند باعث دورنگی این کباب‌های خوشمزه شده است. این کباب را برای آخر هفته تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

ماهنامه سفره ایرانی – راضیه عمادی: ترکیب گوشت مرغ و گوشت گوساله و گوسفند باعث دورنگی این کباب‌های خوشمزه شده است. این کباب را برای آخر هفته تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

مواد لازم:

  • گوشت گوساله (چرخ کرده): ۳۵۰ گرم
    گوشت قلوه گاه گوسفند (چرخ کرده): ۳۵۰ گرم
    سینه مرغ: ۴ عدد
    پیاز: ۲ عدد
    زعفران (دم کرده): ۲ قاشق سوپ خوری
    تخم مرغ: یک عدد
    آب لیمو ترش (تازه): به مقدار لازم
    نمک: به مقدار لازم
    فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
    روغن مایع: به مقدار لازم

تا به حال کباب کوبیده دو رنگ خورده اید؟!

طرز تهیه:

  1. پیازها را رنده کنید و آب آنها را بگیرید.
  2. گوشت گوساله و گوشت گوسفندی چرخ شده را در ظرف مناسبی بریزید.
  3. پیاز رنده شده، تخم مرغ، یک قاشق سوپ خوری زعفران دم کشیده، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.
  4. مواد را خوب ورز دهید تا یکدست و چسبنده شوند.
  5. این مخلوط را داخل ظرف در بسته به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
  6. سینه های مرغ را از پهنا به دو یا سه قسمت برش دهید و با استیک کوب بکوبید تا پهن و نازک شوند.
  7. سپس آنها را به ابعاد کوچ برش دهید.
  8. یک قاشق سوپ خوری زعفران دم کشیده، مقداری روغن مایع، مقداری آب لیموترش تازه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
  9. سینه های مرغ را حدود ۳۰ دقیقه یا بیشتر در داخل این مواد استراحت دهید تا مزه دار شوند.
  10. پس از گذشت این مدت، تکه های مرغ مزه دار شده را به سیخ چوبی بکشید
  11. مخلوط گوشت را دور آنها فشار داده و با کمک انگشتان خود شکل دهید.
  12. این کباب های خوشمزه را در سینی فر از قبل چرب شده بچینید.
  13. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند.
  14. سپس سرو کنید.

پاسخی بگذارید

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه

بیوگرافی هنرمندان

مسائل قبل از ازدواج