مواد لازم برای تهیه سوپ اسفناج برای افطار

مجموعه :آشپزی

مواد لازم برای تهیه سوپ اسفناج برای افطار

سوپ اسفناج

اسفناج : یک دسته کوچک
پیاز : دو عدد بزرگ
شیر : ۲ لیوان
آب مرغ یا گوشت : ۲ لیوان
جو پرک : ۲ لیوان
نمک، فلفل، ادویه و آبلیمو : به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ اسفناج برای افطار

ابتدا اسفناج ها را شسته و خرد کنید.اسفناج های خرد شده را درون قابلمه ای با مقداری آب برای حدود ۲۰ دقیقه بپزید تا رنگ اسفناج کمی تغییر کند.آشپزی
اسفناج های پخته شده را کاملا با گوشکوب له کنید.
درون قابلمه تان پیاز را نگینی خرد کرده و کمی تفت دهید.
مقدار کمی زردچوبه به پیاز اضافه کنید.
جو پرک را مقدار بسیار کمی درون پیاز تفت دهید.
آب مرغ و اسفناج را اضافه کرده و درب ظرف را نیم باز بگذارید تا جوها کاملا باز شوند.
پس از اینکه سوپ تان لعاب انداخت دو لیوان شیر را اضافه کرده و کمی نمک و فلفل بزنید.
حدود ۱۵ دقیقه صبر کنید تا سوپ تان جا بیفتد.

طرز تهیه:
اسفناج را تمیز کرده و ۴، ۵ بار میشوییم و داخل آبکش میگذاریم تا آب آن کاملاً گرفته شود و بعد در قابلمه میریزیم میگذاریم بپزد در قابلمه را باز میگذاریم نیاز به آب ندارد رنگ اسفناج باید سبز بماند بعد از اینکه اسفناج کمی پخته شد گشنیز را به آن اضافه میکنیم تا با آب اسفناج پخته شود وقتی سبزیجات پخته شدند قابلمه را از روی گاز برداشته و سبزیجات را از آن جدا میکنیم اگر از آب اسفناج باقی مانده آن را نگه میداریم تا بعداً داخل سوپ بریزیم اسفناج را کاملاً له میکنیم بعد آن را داخل قابلمه میریزیم (در ظرف را هم باز میگذاریم) آب مرغ را اضافه میکنیم اگر آب مرغ غلیظ بود کمی آب ساده هم اضافه میکنیم قابلمه را روی شعله میگذاریم غلظت سوپ باید طوری باشد که نه زیاد غلیظ و نه زیاد رقیق باشد سیر را اضافه میکنیم هم میزنیم تا کاملاً مخلوط شود چون آب مرغ نمک داشت به سوپ نمک اضافه نمیکنیم فقط فلفل را اضافه میکنیم بعد خامه را پس از اینکه سوپ بجوش آمد اضافه میکنیم بعد از اضافه کردن خامه وقتی سوپ جوش خورد از روی گاز برداشته و در ظرف میریزیم و به وسیله خامه تزئین میکنیم روی سوپ را با خامه به صورت مارپیچ تزئین کرده و زینت میدهیم.

سوپ اسفناج اروپایی
اسفناج یکی از سبزیجات پرخاصیت پاییزی و زمستانی است که از آن در انواع و اقسام غذاها استفاده می‌شود.سوپ اسفناج هم یکی از این غذاهاست که به دلیل وجود اسفناج در آن، رنگی سبز دارد و مهم‌ترین مزیت‌اش نیز این است که به سرعت آماده می‌شود.

مواد لازم برای آشپزی آکا
برای ۴ نفر:
ـ ۶۰ گرم کره

ـ ۶ عدد پیازچه (پوست‌کنده و خرد شود)

ـ ۲ ساقه کرفس (خرد شود)

ـ ۳۵۰ گرم برگ اسفناج

ـ ۸۵۰ میلی‌لیتر یا سه و نیم پیمانه آب مرغ

ـ ۲۲۵ گرم پنیر ماسکارپونه یا خامه

ـ یک قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون

ـ ۲ تکه نان تست

ـ نصف قاشق چای‌‌خوری زیره سیاه

ـ نمک و فلفل به میزان لازم

توضیح: پنیر ماسکارپونه را از تمام سوپرمارکت‌ها می‌توان تهیه کرد.

پاسخی بگذارید

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه

مطالب طنز و سرگرمی

استاتوس ها