روش تازه نگه‌ داشتن سبزی‌ بیش از یک هفته

روش تازه نگه‌ داشتن سبزی‌ بیش از یک هفته

استفاده از دستمال‌های  آشپزخانه و  کیسه پلاستیک برای تازه نگه داشتن سبزیجات

این روش  شاید یکی از رایج‌ترین روش  های  نگهداری کاهو  است که شامل شستن و خشک‌ کردن برگ‌ها، سپس قرار دادن آن‌ ها روی کاغذ و بعد پیچیدن آن‌ها در کاغذ با کمترین هوا و سپس قرار دادن آن در کشوی یخچال است . در این روش، کاغذ رطوبت اضافی  سبزی ها را جذب می‌کند و مانع لزج شدن آن‌ها می‌شود. کیسه فریزر نیز مانع گردش پیدا کردن هوای اضافه می‌شود در نتیجه روند پلاسیدگی را کند می‌کند و تا ۵ روز سبزی سالم می‌ماند پس از ۷ روز، برخی از برگ‌ها پلاسیده می‌شود اما قابل‌خوردن است.اسرار خانه داری
تازه نگه‌ داشتن سبزی‌ (3)

جعبه و دستمال کاغذی برای تازه نگه داشتن سبزیجات

در این روش، یک ظرف پلاستیکی  با کاغذ پوشیده می‌شود. سبزیها را در آن‌ قرار می دهند  و سپس با لایه ای از کاغذ پوشیده می‌شود. ظرف را نیز می‌بندیم جعبه  از آسیب رسیدن به سبزی‌ها پیش‌گیری می‌کند. در این روش تا ۵ روز سبزی‌ها سالم و تازه می‌ماند، پس از ۷ روز برخی برگ‌ها پلاسیده می شود اما قابل‌خوردن خواهد بود و پس از ۱۰ روز غیر قابل‌ خوردن.

یک کیسه پلاستیکی  و هوا برای تازه نگه داشتن سبزیجات

در این روش سبزی‌ها، در یک کیسه قرار می گیرد کمی در آن هوا دمیده می‌شود، سپس کیسه از بالا پیچیده و با یک باند لاستیکی بسته می‌شود.  هوای  کافی باعث تازه ماندن سبزی می شود. در این روش نیز سبزی‌ها تا ۷ روز خوب و سالم می‌ماند. پس‌ از این سه روش کدام را باید انتخاب کرد؟ برای  ترد ماندن و ماند گاری طولانی‌ مدت روش ۲ مناسب تر است  و در صورتی‌ که قصد ندارید سبزی‌ها را برای بیش از یک هفته نگه‌ دارید  می‌توانید از دو روش دیگر استفاده کنید.محمدرضا گلزار

میوه ها و سبزی ها ازجمله مهم ترین گروه های غذایی هستند که مصرف روزانه شان برای تمام سنین بین ۳ تا ۴ واحد توصیه می شود. با خوردن آنها می توان ویتامین ها و املاح بسیاری را به بدن رساند.
نگهداری آنها نیز موضوع مهمی است که کمتر مورد توجه قرار می گیرد زیرا باید برای هریک از این اقلام یک روش شستشو و قراردادن در یخچال را انتخاب کرد که درصورت به کاربردن کمی تغییر، می توان تازه ماندن آنها را طولانی تر کرد. پس توصیه های زیر را با دقت مطالعه کنید.

تازه نگه‌ داشتن سبزی‌ (2)
۱ – سبزیجاتی مانند کاهو را باید میان دستمال کاغذی بپیچید و در ظروفی دردار قرار دهید. هرگز نباید آنها را با چاقوی فلزی قطعه قطعه کنید و در یخچال بگذارید زیرا در این صورت کاهوها قهوه ای خواهند شد.

۲ – مطمئن شوید که میوه های شما در یخچال در دمای ۱ درجه سانتی گراد هستند.

۳ – یادتان باشد که میوه ها نفس می کشند بنابراین قراردادن آنها در کیسه باعث سریع تر شدن فرآیند رسیدن آنها خواهد شد پس اگر رسیده هستند، آنها را در کیسه نگذارید.

۴ – سعی کنید از میوه فروشی هایی که میوه و سبزی های تازه می آورند، خریدتان را انجام دهید زیار هرچه میوه ها و سبزی ها خریداری شده تازه تر باشند دوره ماندگاری شان طولانی تر خواهد بود.

۵ – جای مناسب را برای نگهداری میوه هایتان انتخاب کنید، به طور مثال میوه هایی مانند انواع توت و آلبالو را بهترا ست در پایین ترین قسمت یخچال جای دهید اما میوه های بزرگی مانند گلابی، موز، پرتقال و هلو را می توان در دمای اتاق (البته دور از نور خورشید و گرما) نگهداری کرد.

تازه نگه‌ داشتن سبزی‌ (1)

۶ – دائما میوه هایتان را بررسی کنید و آنهایی که سطح شان خراب یا له شده و لکه دار هستند را از بقیه جدا کنید.

۷ – برای تازه ماندن پیاز، سیر، موسیر و سیب زمینی هرگز آنها را در یخچال نگذارید. بلکه آنها را در محیطی خنک، تاریک و خشک قرار دهید.

تازه نگه داشتن سبزیجات , نحوه نگهداری میوه و سبزی

پاسخی بگذارید

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه

مطالب طنز و سرگرمی

استاتوس ها