مواد لازم برای کرپ شکلاتی

مجموعه :آشپزی

مواد لازم برای کرپ شکلاتی

تخم مرغ : ۲ عدد
شکر : ۶۰ گرم
شیر : ۲۴۰ میلی لیتر
آرد الک شده : ۷۵ گرم
پودر کاکائو : یک قاشق سوپ‌خوری
نمک : کمی
کره بدون نمک، ذوب شده : سه  قاشق سوپ خوری

کرپ شکلاتی (1)

مواد لازم برای تافی

شکر : ۲۴۰ گرم
آب : ۴۰ میلی لیتر
پنیر ماسکارپونه : ۲۴۰ گرم
مواد لازم سس

شکلات نیمه شیرین : ۱۵۰ گرم
کره بدون نمک : دو  قاشق سوپ خوری
خامه غلیظ : ۱۲۰ میلی لیتر
تهیه کرپ
کرپ شکلاتی (2)
تخم مرغ ها را در کاسه بزرگی بریزید و به خوبی هم بزنید. شکر، شیر، آرد، کاکائو و نمک و دو قاشق سوپ‌خوری از کره ذوب شده را با هم مخلوط کنید و هم بزنید. روی آن را بپوشانید و بگذارید ۳۰ دقیقه بماند.
تهیه تافی
کرپ شکلاتی (4)
سینی فر را کمی چرب کنید.
شکر و آب را در قابلمه ای مخلوط کنید.
آن را روی شعله ملایم هم بزنید تا شکر حل شود.
آن را ۵ تا ۷ دقیقه بجوشانید تا طلایی شود. تافی را روی سینی فر بریزید و سینی را شیب دهید تا یک لایه نازک از تافی تشکیل شود.
بگذارید ۱۰ دقیقه سرد و خشک شود.
تافی ها را از سینی فر جدا کنید، آنها را در کاسه کوچکی بریزید و با قاشق تافی ها را خرد  کنید.
سه چهارم از تافی های خرد شده را درون ماسکارپونه بریزید.
آن را برای تزئین کنار بگذارید.
تهیه سس شکلات
کرپ شکلاتی (3)
شکلات و کره را در یک بخار پز دوطبقه یا کاسه پیرکسی که روی آب جوش قرار می گیرد، ذوب کنید.
آن را با خامه هم بزنید تا زمانی که کاملا مخلوط شود.
قالب یا یک ماهیتابه نچسب را روی حرارتِ ملایم گرم کنید.
با برس کف آن را با کره چرب کنید.
دو قاشق سوپ‌خوری خمیر کرپ را در آن بریزید و قالب را کج کنید تا خمیر به شکل یکنواخت و نازک کف آن را بپوشاند.
آن را ۲ تا ۳ دقیقه بپزید تا زمانی که روی کرپ  را بگیرد و زیر آن نیز قهوه ای شود.
آن را برگردانید و روی دیگر را نیز بپزید.
کرپ را روی یک بشقاب بگذارید و آن قدر ادامه دهید تا تمام مخلوط مصرف شود.
باید ۶ کرپ تهیه کرده باشید.
کرپ های تهیه شده را در بشقابی روی هم بگذارید.
وقتی تمام کرپ ها سرد شد، مخلوط تافی و سس را در مرکز هر کرپ بریزید.
لبه ها را تا بزنید. هر کرپ را همراه با سس شکلات و تافی روی آن سرو کنید.

پاسخی بگذارید

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه

مطالب طنز و سرگرمی

استاتوس ها