مدل لاک ناخن ۲۰۱۶ | مدل لاک زدن جدید ناخن ۱۳۹۵

مجموعه :مدل لاک ناخن

مدل لاک ناخن  ۲۰۱۶ | مدل لاک زدن جدید ناخن ۱۳۹۵

لاک ناخن جدید,ناخن ,لاک,لاک ناخن,مدل لاک زدن,مدل لاک ناخن  ۲۰۱۶

آموزش تصویری چند مدل لاک ناخن جدید دخترانه و زنانه
مدل لاک ناخن و طراحی ناخن سال
شیکترین مدل لاک ناخن دخترانه
مدل لاک ناخن  ۲۰۱۶ | مدل لاک زدن جدید ناخن ۱۳۹۵

مدل لاک ناخن دخترانه مدل طراحی ناخن جدید ۲۰۱۶

جدیدترین مدل لاک ناخن و طراحی ناخن ۲۰۱۶ دیزاین ناخن جدید

لاک ناخن 2016 (1)

 ● رشد ناخن
ناخن ها در تمام مدت در حال رشد هستند اما میزان این رشد با افزایش سن آهسته می شود. ناخن های انگشتان دست سریع تر از ناخن های انگشتان پا با میزان ۳ میلی متر در هر ماه رشد می کنند.

رشد ناخن از محل ریشه تا نوک آزاد ناخن (خارج شده) ۶ ماه طول می کشد. ناخن های شست پا هر ماه ۱ میلی متر رشد می کنند و بین ۱۲ ۱۸ ماه طول می کشد تا کاملا یک ناخن جایگزین آن شود.

لاک ناخن 2016 (2)

● ناخن های شکننده
همه ما خواهان ناخن های محکم و خوش فرم هستیم. ناخن های بلند، محکم و زیبا نقش مهمی در زیبایی و خوش حالت شدن دست دارند. اما در بسیاری از موارد ناخن ها توانایی ایجاد یک نمای زیبا و دلنشین در دست ها را ندارند و فرد مشکلات فراوانی با ناخن های خود دارد.

لاک ناخن 2016 (3)

در این موارد ناخن ها کمی پس از رشد ترک می خورند، می شکنند ویا سطح آن ها پوسته پوسته و یا لایه لایه می شود. هم چنین در برخی از خانم ها، ناخن ها بسیار نرم هستند و دارای استحکام مورد نظر نمی باشند. ناخن نیز مانند سایر اعضاء بدن می تواند دچار طیفی از بیماری ها شود.

لاک ناخن 2016 (4)

از بیماری های عفونی و خودایمنی (autoimmune) گرفته تا کمبود انواع ویتامین ها و نیز برخی مواد معدنی. این بیماری ها عمدتا ساختار ناخن را تغییر می دهند و ایجاد انواع گوناگونی از ناخن های بد شکل (deformed) می نمایند. تشخیص این موارد صرفا به عهده پزشک است. در این صورت با درمان صحیح و به موقع مشکل برطرف می شود.

لاک ناخن 2016 (5)

اما در بسیاری از افراد که دارای هیچگونه بیماری نیستند و یا از کمبود ویتامین رنج نمی برند، ناخن ها کماکان نرم و شکننده هستند. مشکل شکنندگی ناخن نسبتا شایع است و به کرات در کلینیک مشاهده می شود. تخمین زده می شود در ایالات متحده چهل میلیون نفر دچار این مشکل می باشند در ایران آمار دقیقی وجود ندارد.

لاک ناخن 2016 (6)

ناخن از لایه هایی از جنس شاخی (corny) تشکیل شده است که این لایه ها خود نیز به یکدیگر اتصال دارند. دراین لایه ها عناصر معدنی و آلی متعددی وجود دارند. ساختار ناخن در افراد مختلف با توجه به زمینه ژنتیک اندکی با یکدیگر متفاوت است. که همین امر موجب تفاوت در میزان استحکام و مقاوت ناخن ها می شود. از آنجایی که ناخن یک عضو بیرونی است براحتی در معرض بسیاری از عوامل قرار می گیرد. این عوامل می توانند موجب تغییر در خواص فیزیکی و یا مواد متشکله لایه ها شوند. که به این ترتیب زمینه ساز شکنندگی و نرمی ناخن خواهند بود.

لاک ناخن 2016 (7)

● با ناخن های نرم و شکننده چه کنیم؟

اگر ناخنی ضعیف و شکننده است هیچ چیز نمی تواند آن را برای همیشه تغییر دهد. بلکه فقط می توان با مصرف مداوم برخی محصولات آن ها را تقویت کرد. ترکیبات متعددی با مارک های مختلف وجود دارند که هر یک به نوعی عمل می کنند.

لاک ناخن 2016 (8)

انواع قدیمی تر حاوی فرم آلدیید هستند، که موجب سخت شدن سطح ناخن می شوند. اما بدلیل عوارضی که دارند کم تر مورد استفاده قرار می گیرند. برخی دیگر که مشهور به برق ناخن هستند همانند یک لایه عمل می کنند. یعنی در حقیقت یک لاک بی رنگ هستند که با افزودن ضخامت ناخن ظاهرا آن را تقویت می کنند و چنین به نظر می آید که ناخن محکم شده است. این روش توصیه نمی شود چون در حقیقت یک بار اضافی به ناخن های ضعیف تحمیل می کند. ضمنا به هنکام پاک شدن نیز موجب تضعیف بیشتر می شود.

لاک ناخن 2016 (9)

برخی دیگر دارای ترکیبات رزینی با فرمولهای مختلف هستند که هر چند مضرات گروه دوم را کم تردارند اما این گروه نیز عمدتا لایه ای ازمحصول بر روی ناخن به جای می گذارند.

لاک ناخن 2016 (10)

● گوشه کردن ناخن

گوشه کردن ناخن معمولا در افرادی پدید می آید که عادت به جویدن ناخن دارند و یا دست های آنان در معرض تماس دایم با مواد شیمیایی است و ناخن ها را تمیز نمی کنند و پوست های اطراف ناخن ها را بر نمی دارند. این گوشه ها که به آسانی کنده می شوند، در محل آن ها آماس های دردناکی به وجود می آید که نشانه عفونت است. برای درمان عفونت مذکور، باید محل را با الکل یده، مالش داد و یا انگشتان را در محلول اسید بوریک قرار داد. در جلوگیری از گسترش عفونت گوشه ناخن، باید گوشه را با دقت برید و اطراف ناخن را سوهان زد و از تماس زخم با هوا جلوگیری نمود.

لاک ناخن 2016 (11)

ارتباط مواد غذایی با داشتن ناخن های سالم

از رژیم غذایی که حاوی ۵۰ درصد میوه و سبزیجات تازه می باشد که دارای ویتامین های ضروری، مواد معدنی و آنزیم ها می باشد استفاده نمایید.

از مواد غذایی که سرشار از سولفور و سیلیس می باشند مانند کلم بروکلی، ماهی و پیاز استفاده کنید. هم چنین از غذاهایی که دارای یک نوع ویتامین B هستند مانند سویا، ماءالشعیر و از تمام انواع دانه ها و غلات می توانید در این راه بهره بگیرید.

لاک ناخن 2016 (12)

آب و مایعات زیاد بنوشید.

می توانید با استفاده از غذاهای دریایی که سرشار از سیلیکا، روی و انواع ویتامین B هستند ناخن های خود را استحکام بخشید.

لاک ناخن 2016 (13)

کمبود ویتامین A و کلسیم باعث خشکی و ورقه ورقه شدن پوست می شود. کمبود پروتیین فولیک اسید (ویتامین B که برای رشد سلول ها و احیای سلول های مرده ضروری می باشد) و ویتامین C موجب افتادن ناخن ها می شود.

کمبود پروتیین باعث ایجاد راه راه های سفید بر روی ناخن ها می شود. یک نوع کمبود اسید هیدرولیک ممکن است باعث ترک خوردن و دو نیم شدن ناخن ها شود. دریافت ناکافی ویتامین B۱۲ می تواند ایجاد خشکی، تیره گی و گرد شدن در ناخن ها را بکند.

کمبود روی می تواند باعث ایجاد لکه های سفید بر روی ناخن ها شود. شکستگی ها در ناخن ها ممکن است نشانه این باشد که بدن شما به آب و مایعات بیشتری نیاز دارد. وجود قرمزی در پوست اطراف ناخن و کوتیکول شما می تواند به واسطه فقر یا ضعف متابولیسم اسیدهای چرب در بدن شما باشد.

لاک ناخن 2016 (14)

ناخن ها در اثر تغییرات طبیعی و غیر طبیعی هم چون حاملگی و بیماری هایی نظیر مشکلات عروقی، ریوی، پسوریازیس و … دچار عوارضی هم چون لکه های سفید، انحناء، رشد نا موزون، جدا شدن ناخن از بستر زیرین، تغییر رنگ و فرورفتگی های سطحی می شوند.

ناهنجاری های ناخن

برخی از علایمی که در ناخن ها دیده می شود نیازمند توجه خاصی نیستند مانند خطوط عمودی که با افزایش سن، گرایش به بدتر شدن دارند با لکه ها و خطوط سفیدی که معمولا به مرور زمان به سمت بیرون رشد کرده و محو می شوند.

لاک ناخن 2016 (15)

نمونه هایی از این دسته تغییرات عبارتند از:

▪ لکه ای سفید: شایع ترین عارضه در ناخن هاست که معمولا در اثر ضربه های ضعیف مانند کوبیدن ناخن ها روی میز و یا جاهای دیگر ایجاد می شوند. بیش تر در کسانی دیده می شود که کار بدی انجام می دهند. نیاز به درمان ندارد. این لکه ها به مرور زمان به سمت بیرون رشد می کنند.

لاک ناخن 2016 (16)

▪ شیارهای عمودی: افزایش سن و قرار دادن ناخن ها در آب، آن ها را مستعد نازک تر شدن و نرم تر شدن می کند. نازک شدن ناخن ها موجب ایجاد شیارهای عمودی در روی آن ها می شود. استفاده از منابع غذایی حاوی آهن و روی می تواند موجب سفت تر شدن ناخن ها شده و از بروز چنین علایمی جلوگیری کند. ماساژ دادن ناخن ها با روغن بادام نیز موجب سفت تر شدن ناخن و حفاظت از آن ها می شود.

آرایش ناخن (11)

لاک ناخن,مدل لاک زدن,مدل لاک ناخن  ۲۰۱۶

آرایش ناخن (12)

لاک ناخن,مدل لاک زدن,مدل لاک ناخن  ۲۰۱۶

لاک ناخن 2016 (21)

لاک ناخن,مدل لاک زدن,مدل لاک ناخن  ۲۰۱۶

لاک ناخن 2016 (20)

لاک ناخن,مدل لاک زدن,مدل لاک ناخن  ۲۰۱۶

لاک ناخن 2016 (19)

لاک ناخن,مدل لاک زدن,مدل لاک ناخن  ۲۰۱۶

لاک ناخن 2016 (18)

لاک ناخن,مدل لاک زدن,مدل لاک ناخن  ۲۰۱۶

لاک ناخن 2016 (17)

لاک ناخن,مدل لاک زدن,مدل لاک ناخن  ۲۰۱۶

لاک ناخن 2016 (16)

لاک ناخن,مدل لاک زدن,مدل لاک ناخن  ۲۰۱۶

پاسخی بگذارید

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه

مطالب طنز و سرگرمی

استاتوس ها