طرز تهیه کوکی ساده

مجموعه :آشپزی

طرز تهیه کوکی ساده

 

منوی اول شامل کوکی های ساده با مغزهای متنوع و خوشمزه و یک نوع مارمالادی ساده می باشد که پیشنهاد می کنیم درست کنید و سر سفره عیدتان قرار دهید.

kooki sadeطرز تهیه کوکی ساده

کوکی شماره ۱

منوی نوروز 95 - شماره 1 : کوکی های ساده

کوکی پسته و شکلات سفید

در این کوکی من بجای استفاده از کرنبری با کشمش تست کردم وهمچنین به نیمی از موادم **زعفران دم شده غلیظ** ۲ ق غ اضافه کردم.نتیجه کار عالی بود شما میتونید حتی از زغال اخته یا آلباالو خشک هم استفاده کنید. که در انتها مزه ترش و شیرین خواهد داشت.

مواد لازم

  • کره نرم شده ۱/۲ پیمانه۱۱۳ گرم)
  • شکر قهوه ای ۱/۲ پیمانه
  • شکر سفید ۱/۲ پیمانه
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • وانیل ۱ ق چ
  • آرد ۱ و نیم پیمانه
  • جوش شیرین ۱/۲ ق چ
  • کرنبری ۱ پیمانه ( یا کشمش/ یا آلبالو خشک یا زغال اخته بدون هسته)
  • شکلات چیپسی سفید ۱ پیمانه
  • پسته پوست کنده خرد شده ۱/۲ پیمانه
  • نمک ۱/۴ ق چ

طرز تهیه:

۱- ابتدا کره نرم شده به همراه شکر ها(سفید + قهوه ای) را در ظرف ریخته و چند دقیقه با همزن میزنیم تا کرکی شود

این مرحله خیلی مهمه پس بخوبی باید هم بزنید کره و شکر به خورد هم بره .( با سرعت متوسط رو به بالا کمتراز ۴ تا ۵ دقیقه نشه)

منوی نوروز 95 - شماره 1 : کوکی های ساده

۲- تخم مرغ + وانیل اضافه میکنیم. و مجددا هم میزینم

منوی نوروز 95 - شماره 1 : کوکی های ساده

۳- در ظرف دیگری نمک + جوش شیرین + ارد را ترکیب والک میکنیم

منوی نوروز 95 - شماره 1 : کوکی های ساده

۴- به مواد قبلی ضافه میکنیم وبا لیسک یا قاشق چوبی هم میزنیم.

منوی نوروز 95 - شماره 1 : کوکی های ساده

۵- شکلات چیپسی+ پسته + کرنبری(یا کشمش یا زغال اخته یا آلبالو خشک) را به مواد اضافه میکنیم و فقط در حد ترکیب شدن هم میزنیم

منوی نوروز 95 - شماره 1 : کوکی های سادهمنوی نوروز 95 - شماره 1 : کوکی های ساده

۶- در سینی فر کاغذ روعنی گذاشته.کوکی ها گرد کرده یا اسکوپ زده با فاصله در سینی میچینیم.

منوی نوروز 95 - شماره 1 : کوکی های ساده

۷- در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه (یا تا زمانی که دور کوکی ها طلایی شده و تغییر رنگ داده ) قرار می دهیم.

منوی نوروز 95 - شماره 1 : کوکی های ساده

نکات خیلییی مهم :

۱-میتوانید بجای جوش شیرین دوبرابر مقدار ذکر شده بیکینگ پودر اضافه کنید اما شکل ظاهریش مثل تصویر نخواهد شد

۲-از هر شکلات چیپسی با هر رنگی مجازید استفاده کنید.

۳-اگر از اسانس وانیل استفاده میکنید ۲ تا ۳ قطره کافیه اگرخیلی قوی باشه ۲ قطره.

۴-مواد این کوکی راحتی داخل دست گرد میشه اگه فضای شما خنک تر باشه خیلی بهتر گرد میشه. استفاده از کاغذ روغنیاجباری نیست اما پیشنهاد میکنم حتما استفاده کنید.

منوی نوروز 95 - شماره 1 : کوکی های ساده

۵-سایز هایی که گرد میکنید ارتفاع بیشتر از ۳ سانت نداشته باشه چون داخل فر پهن میشه به اندازه یک گردوی بزرگ خوبه

۶-میتوانید این کو کی رو فقط با پسته هم درست کنید در این صورت نتیجه مثل تصویر زیر خواهد شد.

۷-میزان کره ۱۱۳ گرم هست ۱۰۰ گرم هم برای این دستور کافیه .

۸-حتما از وانیل با کیفیت عالی استفاده کنید. خصوصا دوستانی که نسبت به کره حساس هستند البته این کوکی ها طعم و بوی کره ندارن فقط چند ثانیه بعداز خارج شدن از فر شاید خیلییییییییی کم احساس بشه و شاید هم اصلا احساس نکنین.

۹-میتوانید از شکر سفید به تنهایی هم استفاده کنید اما استفاده از دوشکر نتیجه مطلوبتری به شما خواهد داد.

۱۰-اضافه شدن زعفران به این کوکی در کنار پسته و کشمش طعم بینظیری دارد.(حداکثر تا ۴ غ ق مجازید)

۱۱-در زمان اضافه شدن آرد حتما از لیسک یا قاشق چوبی استفاده کنید.

۱۲-در رسپی زمان ۸ تا ۱۰ دقیقه دما ۱۹۰ . من عینا ذکر کردم.با ۱۸۰ زمان به ۱۵ دقیقه تغییر پیدا میکنه.

۱۳-با توجه به کارایی دستگاه میتونید زمان و دما رو انتخاب کنید .ولی با ۱۸۰ هم نتیجه عالی میشه.


کوکی شماره ۲

منوی نوروز 95 - شماره 1 : کوکی های ساده

مارمالادی برشی

موادلازم

  • کره ۳/۴ پیمانه نرم شده
  • شکر ۲/۳ پیمانه
  • تخم مرغ ۱ عدد هم دمای محیط
  • وانیل ۱ ق چ
  • آرد ۲ پیمانه
  • بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ
  • نمک ۱/۲ ق چ
  • مارملاد ۱/۲ پیمانه تمشک یا توت فرنگی یا زرد آلو

طرز تهیه:

منوی نوروز 95 - شماره 1 : کوکی های ساده

۱- فر را بادمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم نموده و کف سینی فر کاغذ روغنی میگذاریم.

۲- کره و شکر را با همزن میزنیم تا کرکی و یکدست شوند (مثل تصویر)

از همزن دستی هم میتونید استفاده کنید اما تایم همزدن شما فوق العاده زیاد خواهد شد.

منوی نوروز 95 - شماره 1 : کوکی های ساده

۳- تخم مرغ و وانیل را اضافه نموده مجدد با همزن هم می زنیم

منوی نوروز 95 - شماره 1 : کوکی های ساده

۴- در ظرف دیگری آرد + نمک + بیکینگ پودر را ترکیب نموده والک میکنیم و به مواد اضافه میکنیم.
کمی با همزن میزنیم تا تریکب شوند (با سرعت کم)

منوی نوروز 95 - شماره 1 : کوکی های ساده

۵- بر روی سطحی که آرد پاشی شده (کمی) خمیر را مثل تصویر باز میکنید.( ۳۰ در ۳ سانت) اندازه تقریبی می باشد ومیتونید با توجه به سایز سینی خودتون تعیین کنید.

با این مقدار ۴ نوار مثل تصویر زیر خواهید داشت.

منوی نوروز 95 - شماره 1 : کوکی های ساده

۶ – وسط خمیر با انتهای قاشق چوبی (و یا حتی انگشتت دست) شیار ایجاد میکنیم.

منوی نوروز 95 - شماره 1 : کوکی های سادهمنوی نوروز 95 - شماره 1 : کوکی های ساده

۷ -سپس داخل شیار را با مارمالاد پر میکنیم. ( با توجه به اندازه دستور ۲ ق غ برای هر کدام کافیه)

منوی نوروز 95 - شماره 1 : کوکی های ساده

۸ – مارمالاد توت فرنگی و تمشک برای این شیرینی گزینه خوبیه ولی هر مارمالادیک هدوست دارید میتونید استفاده کنید

داخل فر به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تا زمانی که طلایی کم رنگ شود قرار می دهیم.

منوی نوروز 95 - شماره 1 : کوکی های ساده

بعداز پخت اجازه میدیم خنک بشه (۱۰ دقیقه کافیه) سپس به اندازه ۱ ونیم سانت برش می دهیم.با این مقدار حدود ۵۵ تا ۶۵ عدد شیرینی خواهید داشت

منوی نوروز 95 - شماره 1 : کوکی های سادهمنوی نوروز 95 - شماره 1 : کوکی های ساده

منوی نوروز 95 - شماره 1 : کوکی های ساده


کوکی شماره ۳

منوی نوروز 95 - شماره 1 : کوکی های ساده

کوکی پسته و شکلات تلخ

این کوکی بسیار خوشمزه و بافت جالبی دارد مرکز کوکی نرم و دورش خشکی خاصی هست که موقع خوردن خیی لذت بخشه

مواد لازم :

  • آرد ۱ پیمانه + ۱/۲ پیمانه
  • نمک دریا مقداری هم برای پاشیدن روی کوکی ها ۱/۲ ق چ
  • کره هم دمای محیط ۱/۲ پیمانه
  • شکلات تلخ خرد شده یا چیپسی ۱ پیمانه
  • تخم مرغ بزرگ ۱ عدد
  • وانیل ۱ ق چ
  • پسته پوست کنده خرد شده ۱/۴ پیمانه
  • بیکینگ پودر ۳/۴ ق چ
  • جوش شیرین۱/۲ ق چ
  • شکردانه ریز سفید ۱/۴ پیمانه
  • شکر قهوه ای ۳/۴ پیمانه

طرز تهیه:

۱-فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت(۱۷۵ درجه سانتیگراد) گرم میکنیم.

۲-داخل سینی فر کاغذ روغنی گذاشت و کنار میگذاریم.

۳-آرد + نمک + یکینگ پودر + جوش شیرین را مخلوط کرده الک میکنیم و کنار میگذاریم

۴-کره نرم شده + شکر ها را با همزن میزینم تا کرکی شود بین ۳ تا ۴ دقیقه ( کمتر نشه) با سرعت متوسط به بالا.

۵-سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه میکنیم. و مجددا ۲ دقیقه میزنیم.

منوی نوروز 95 - شماره 1 : کوکی های ساده

۶-بعداز این که خوب موادما ترکیب شد سرعت همزن را کم نموده مخلوط آرد و…. را کم کم اضافه میکنم ودر حد ترکیب شدن مواد هم میزنیم(در این مرحله سرعت همزن کم است)

۷-سپس شکلات و پسته را اضافه نموده با قاشق چوبی یا لیسک هم میزنیم.

منوی نوروز 95 - شماره 1 : کوکی های ساده

۸-از مواد به اندازه یک اسکوپ یا یک گردوی بزرگ برداشته گرد میکنیم وبا فاصله ۵ سانت از هم در سینی فر میچنیم.

۹-به مدت ۱۲ دقیقه ( با دمای ذکر در اول شده در ابتدای دستور) یا تا زمانی که دور کوکی ها طلایی روشن شوند در فر قرار میدهیم.

۱۰-بعداز پخت اجاز می دهیم خنک شوند ۳ تا ۴ دقیقه برای خنک شدن کافیه. به آرامی از کاغذ روغنی جدا نموده و آماده سرو می باشند

۱۱- این کوکی به مدت ۴روز در ظرف در دار قابل نگهداری است.

منوی نوروز 95 - شماره 1 : کوکی های ساده

نکات مهممممممممم

۱-استفاده از نمک دریا اجباری نیست میتوانید از نمک معمولی هم استفاده کنید ودر اخر هم روی کوکی ها نمک نپاشید

۲-نکته مهم دمای کره شماست در رسپی های گذشته هم یاد اوری کردم کره نرم شده یا کره هم دمای محیط کره ای هستش که اب نشده باشه و در عین حال منجمد و سفت نباشه(بادست فشارش میدین نرمی و خمیریشو حس کنین) چون در هر دوحالت باعث خراب شدن مواد میشه انجماد زیاد باعث میشه کاملا مواد به خورد هم نره ابشدنش هم روغن میندازه پس در این کوکی ها به دمای کره دقت بفرمایید.

۳-در همه رسپی هایی که گذاشته میشه اندازه گیری دقیق مواد در الویت اول است.

۴-درهمه رسپی ها و بخصوص کوکی ها و… که باید در محله آخر مغزها اضافه بشه ما سعی میکنیم زیاد هم نزنیم چون باعث میشه در انتهای کار مغزهای ما دیده نشه. در مورد این کوکی این نکته زیاد مهم نیست اما در مورد کوکی شماره ۱ به همزدن در مرحله اخر دقت بفرمایید.

منوی نوروز 95 - شماره 1 : کوکی های ساده

۵-در همه موارد میتونید مغزهاتونو در کمی آرد بغلطانید. که البته انجام ندادنش هم مشکلی ایجاد نمیکنه صرفا جهت اطمینان و دوستانی که کمتر تجربه پخت کوکی دارن میتوانند این کار را انجام دهند.

۶-نکاتی که برای کوکی ها ذکر میشه تقربا مشابه هست پس برای درست کردن هرکدام لطفا همه نکات این منو برای همه کوکی ها را مطالعه بفرمایید.


کوکی شماره ۴

منوی نوروز 95 - شماره 1 : کوکی های ساده

کوکی سیب

کوکی سیب یک رسپی روسی است.

در عین حال که خوشمزه هستش خیلی راحت هم درست میشه.

مواد لازم:

  • تخم مرغ ۴ عدد
  • شکر ۱ پیمانه
  • وانیل ۱ مایع: ۲ ق چ ۱ق چ
  • سیب زرد پوست کنده/ خرد شده ۳ عدد
  • آرد ۴ پیمانه
  • بیکینگ پودر ۱ ق چ + ۱/۴ ق چ
  • پودر قند برای تزیین مقداری
  • کره ذوب شده و خنک شده ۱ پیمانه (۲۲۶ گرم)

طرز تهیه:

۱- فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد(۳۷۵ فارنهایت) گرم میکنیم. کف سینی فر کاغذ روغنی میگذاریم.

منوی نوروز 95 - شماره 1 : کوکی های ساده

۲- ابتدا کره و شکر را با همزن میزنیم تا کرمی شکل ( مثل تصویر بالا) شود. از همزن دستی هم میتوانید استفاده کنید اما زمان خیلی طولانی لازم دارید.

کره ذوب شده و سرد شده را به همراه وانیل اضافه میکنیم. و مجددا هم میزنیم. (سرعت همزن تا این مرحله متوسط رو به بالا)

منوی نوروز 95 - شماره 1 : کوکی های ساده

۳-آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک میکنیم. وبه مواد در حال همزدن اضافه میکنیم. تا زمانی اضافه میکنیم و هم میزنیم که بافتی مثل تصویر داشته باشیم.

منوی نوروز 95 - شماره 1 : کوکی های ساده

۴- سیب های مکعبی کوچک خرد میکنیم. ( در حین کار در زمان ؟اماده شدن خمیر این کار را انجام می دهیم تا سیب ها تغییر رنگ ندهند)

منوی نوروز 95 - شماره 1 : کوکی های ساده

۵- سیب ها را به مواد اضافه نموده و با لیسک هم میزنیم.

منوی نوروز 95 - شماره 1 : کوکی های ساده

۶- به اندازه یک اسکوپ یا گردوی بزرگ از مواد برداشته و گرد میکنیم و با فاصله ۵ سانت در سینی فر میچینیم.

منوی نوروز 95 - شماره 1 : کوکی های ساده

۷- به مدت ۱۲ تا ۱۴ دقیقه در فر قرار می دهیم. ( یا تا زمانی که لبه های شیرینی تغییر رنگ دهند)

بعداز پخت از فر خارج نموده و بعداز خنک شدن اولیه روی کوکی ها (در صورت تمایل) پودر قند الک میکنیم.

منوی نوروز 95 - شماره 1 : کوکی های ساده

نکات مهمممممممممم

۱-حتما فاصله بین کوکی هارو رعایت کنین.

۲-سعی کنین سایز کوکی ها یک اندازه باشه که ظاهر شیکی داشته باشند.

۳-با این مقدار حدود ۵۰ کوکی سیب خواهید داشت.

۴- حتما در ظرف در دار در یخچال نگهداری شوند و قبل از استفاده نیم ساعت بیرون از یخچال قرار دهید تا هم دمای محیط شوند سپس سرو کنیند.

پاسخی بگذارید

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه

مطالب طنز و سرگرمی

استاتوس ها