طرز تهیه اسلایس بادام و دارچین برای نوروز

مجموعه :آشپزی

طرز تهیه اسلایس بادام و دارچین برای نوروز

طرز تهیه اسلایس بادام و دارچین برای نوروز

مواد لازم برای حدود ۴۸ اسلایس بادام و دارچین

مواد لازم برای لایه آشپزی

آرد : ۲ پیمانه
پودر قند : یک پیمانه
کره نرم : یک پیمانه
پودر دارچین : یک قاشق مربا خوری

 

مواد لازم برای رویه

شکر ترجیحا قهوه ای : نصف پیمانه
عسل : نصف پیمانه
کره : یک چهارم پیمانه
خامه : یک چهارم پیمانه
بادام خرد شده : ۲ پیمانه

 

 

اگر می خواهید بیشتر بدانید : گلچین شیرینی های عید نوروز همراه با دستور پخت

 

 

طرز تهیه اسلایس بادام و دارچین برای نوروز

فر را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
سینی به اندازه ۳۳ در ۲۳ سانتی متر را با کاغذ فویل بپوشانید و آن را کمی چرب کنید.
تمامی مواد لایه را با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید تا خمیر به دست بیاید.
سپس خمیر را روی سطح سینی پهن کنید و به مدت ۱۸-۲۲ دقیقه در فر قرار دهید تا کمی طلایی رنگ شود.
تمامی مواد رویه به جز بادام را در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا به جوش بیاید.
پخت را در حالی که هم می زنید ادامه دهید تا غلیظ شود.
بادام را به آن اضافه کنید،هم بزنید و روی لایه بریزید و پهن کنید.
سینی را به مدت ۱۲-۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا بادام طلایی رنگ شود.
از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود،سپس ۲۴ برش چهار گوش و هر کدام را  اریبی برش بزنید تا ۴۸ تکه به دست بیاید.

 

ارزش غذایی هر اسلایس بادام و دارچین

کالری : ۱۲۰
کلسترول : ۱۵ میلی گرم
کربوهیدرات : ۱۳ گرم
پروتئین : یک گرم
چربی: ۷ گرم
سدیم : ۴۰  میلی گرم
فیبر غذایی : یک گرم

پاسخی بگذارید

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه

مطالب طنز و سرگرمی

استاتوس ها