کاپ کیک لبو برای شب یلدا

کاپ کیک لبو برای شب یلدا

 

مواد اولیه برای تهیه کاپ کیک لبو برای شب یلدا :

کاپ کیک لبو برای شب یلدا

 

آرد : یک لیوان
تخم مرغ : دو عدد
شکر : نصف لیوان
روغن مایع : نصف لیوان
وانیل : نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودر : یک قاشق مرباخوری
لبو (پخته و رنده و سرد شده) : نصف لیوان
آب لبوی پخته : نصف لیوان

کاپ کیک لبو برای شب یلدا1

طرز تهیه کاپ کیک لبو برای شب چله

تخم مرغ و شکر را با همزن می زنیم تا کرم رنگ شود.
سپس به ترتیب روغن را اضافه می کنیم و همچنان هم می زنیم و بعد آب لبو.
آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک می کنیم و به تدریج به مواد اضافه می کنیم و با همزن همچنان می زنیم.
در مرحله آخر لبوی رنده شده را اضافه می کنیم.
داخل قالب مافین می ریزیم و در فر داغ با دمای ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه قرار می دهیم.

برای تزیین رویه کاپ کیک چهار قاشق شکر و ۳ قاشق نشاسته + نصف لیوان آب لبو را با هم قاطی کنید و روی گاز با شعله کم هم بزنید تا غلیظ شد. وقتی سرد شد روی کیک ها بریزید و روی اون هم کمی پودر نارگیل.

 

 

پاسخی بگذارید

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه

مطالب طنز و سرگرمی

استاتوس ها